Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

3ο Golden Apple Festival


Το 1ο Golden Apple Festival, ήταν μια ιδέα που ξεκίνησε και υλοποιήθηκε στις 3-4-5 Ιουλίου το 2008 στο γήπεδο της Μηλίτσας, με την συμμετοχή
23 ερασιτεχνικών συγκροτημάτων. Η ανταπόκριση του κόσμου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που υπήρξαν, αλλά και η επιτυχία των εκδηλώσεων μπορεί κάποιος να πει ότι ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Εξάλλου η οργανωτική επιτροπή στόχευε στην υποδομή, αλλά και στην μελλοντική του επιτυχία.
Ύστερα από την εμπειρία που αποκτήθηκε από την περσινή χρονιά, η οργανωτική επιτροπή στοχεύει σε μια πολύ καλύτερα οργανωμένη, άριστα προβεβλημένη εκδήλωση με στόχο τη δημιουργία θεσμού. Ο γενικότερος σκοπός του, είναι να προβάλλει και ν’ αναδείξει όσο το δυνατόν περισσότερα ερασιτεχνικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα.
Το 2ο Golden Apple Festival, θα λάβει χώρα στο πανέμορφο δάσος της Μεσοποταμίας, στις 9-10-11-12 Ιουλίου 2009, ο οποίος χώρος παραχωρήθηκε απ’ τον Δήμο Μεσοποταμίας στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ν. Καστοριάς ‘’Συγχορδία’’ για να πραγματοποιήσει αυτόν τον θεσμό. Στην 4ημερη πλέον εκδήλωση, αποφασίστηκε και η συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών, έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση θεατών-επισκεπτών και με σκοπό να επιτευχθούν καλύτερα οι στόχοι της εκδήλωσης. Ένας από τους μεγάλους στόχους είναι η δημιουργία ενός στούντιο ηχογράφησης στην πόλη μας, το οποίο θα λειτουργεί και ως ωδείο εκμάθησης σύγχρονων μουσικών οργάνων.
Στο χώρο ο οποίος θα είναι φυλασσόμενος, θα λειτουργήσει κατασκήνωση, εστιατόριο, καφετέρια, μπαρ, αλλά θα υπάρχουν και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις. Να σημειωθεί επίσης ότι καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ και όλο το 24ωρο, θα γίνονται δρομολόγια από και προς το δάσος της Μεσοποταμίας, από τα Αστικά ΚΤΕΛ Καστοριάς. Το φεστιβάλ θα ηχογραφηθεί και θα βιντεοσκοπηθεί επαγγελματικά, με σκοπό την άριστη προβολή του για τα επόμενα έτη.
Σε περίπτωση που μια συναυλία διακοπεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών ή άλλων λόγων ανώτερης βίας, μετά το πέρας των 30 λεπτών από την έναρξη του προγράμματος, η συναυλία δεν επαναλαμβάνεται και δεν επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτήριου. Δεν επιτρέπεται η είσοδος εντός του χώρου σε άτομα που βρίσκονται υπό την επίδραση αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ατυχήματα, ζημιές ή απώλειες αντικειμένων που μπορεί να προκληθούν. Επίσης, οι επισκέπτες πρέπει να φυλάσσουν το απόκομμα του εισιτηρίου μέχρι το τέλος του φεστιβάλ, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος στο χώρο των εκδηλώσεων με τρόφιμα και ποτά. Για όλο το 4ημερο η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ, ενώ για μια μέρα είναι 8 ευρώ. Τέλος, το εισιτήριο συνοδεύεται με βραχιόλι μίας χρήσης, όπου σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του, πρέπει να εκδοθεί νέο.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Την Πέμπτη 9 Ιουλίου θα εμφανιστούν στην σκηνή(η οποία φέτος είναι τεράστια) τα συγκροτήματα ‘’Delusion’’, ‘’Clonocide’’, ‘’Jailcat’’, ‘’Cussbox’’, ‘’Summer of Freud’’, ‘’Δυτικές Συνοικίες’’. Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα παρελάσουν από την σκηνή τα συγκροτήματα ‘’Σύμπτωμα’’, ‘’Silveria’’, ‘’Stiff Woodies’’, ‘’Everflow’’, ‘’Janosband’’, ‘’Μωρά στη Φωτιά’’. Το Σάββατο 11 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνουν οι ‘’Μειδίαμα’’, ‘’Βραχυκύκλωμα’’, ‘’From 2V Square’’, ‘’Envy Never Dies’’, ‘’Γιάννης Αγγελάκας και οι επισκέπτες’’. Το φεστιβάλ θα κλείσει την Κυριακή 12 Ιουλίου με τα ‘’Κοινά Δαιμόνια’’, ‘’No Drums’’, ‘’Usual Lies’’, ‘’Censored’’, ‘’One Night Band’’ και τον Αλέξη Γούδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το τετραήμερο θα συμμετέχει η μπάντα κρουστών ‘’Paranaue’’.
• 20 «Ερασιτεχνικά» συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, 5 την ημέρα, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 11:00 μ.μ.
• 4 διάσημα ονόματα 11:00 μ.μ. (9/7 Δυτικές Συνοικίες, 10/7 Μωρά στη Φωτιά, 11/7 Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες, 12/7 Αλέξης Γούδας)
• Paranauebanda σε όλο το Festival (20 μελή μπάντα με κρουστά και 10 χορεύτριες)
• 24ωρο catering (1€ μπύρα, 1€ σουβλάκι)
• 24ωρο bar
• Δωρεάν Camping
• Εισιτήριο: 20€ τετραήμερο – 8€ την ημέρα
• Και πολλές άλλες εκπλήξεις (paintball, skateboard, endurο, ποδήλατο κ.ά.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου