Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Επικίνδυνο δίκτυο


H πρόσφατη βλάβη του δικτύου ύδρευσης της πόλης της Καστοριάς στην περιοχή της «Δεξαμενής» που διήρκεσε για πολλές ώρες με αποτέλεσμα την γενικευμένη διακοπή της υδροδότησης εκ μέρους της ΔΕΥΑ Καστοριάς, επανέφερε επιτακτικά το ζήτημα των αμιαντοσωλήνων. Αποκαλύφθηκε ότι
οι σωλήνες που «έσπασαν» στο ψηλότερο σημείο της πόλης ήταν όλοι τους από (απαγορευμένο) αμίαντο. Υλικό που απαγορεύεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί συνδέεται με μορφές καρκίνων.


Πιεσμένος από το κλίμα των αποκαλύψεων και της αγωνίας που προκλήθηκε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καστοριάς κ. Βασίλειος Γάλλιος είχε την προχειρότητα να απαντήσει ότι ο αμίαντος ενέχεται και καρκίνο μόνο όταν εισπνέεται (και όχι όταν καταπίνεται). Για να προκαλέσει με αυτές τις δηλώσεις ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.

Διαβάστε την συνέχεια στο άρθρο της εφημ. "ΟΔΟΣ"

1 σχόλιο:

 1. Τελικά φαίνεται πως το blog μας ενόχλησε κάποιους πάρα πολύ.

  Απο τις αρχές Αυγούστου το ntoltso.blogspot.com, δέχτηκε επίθεση απο hackers, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καμία απολύτως πρόσβαση στο blog παρόλο που η google παρέχει υψηλή ασφάλεια στο mail της και στις εφαρμογές της όπως είναι το blogspot.
  Το ίδιο συνέβη λίγες μέρες αργότερα και στον αντίστοιχο λογαριασμό στο facebook (ntoltso kastoria)

  Δυστυχώς κάποιοι χρησιμοποιώντας παράνομα, αθέμιτα και "σκοτεινά" μέσα προσπαθούν να φιμώσουν την ενημέρωση και την ελεύθερη άποψη.
  Μέχρι τώρα τους βόλευε που είχαν ελεγχόμενα, σχεδόν όλα τα σημαντικά μέσα ενημέρωσης που είχαν μια σχετικά μεγάλη επιρροή στον κόσμο της Καστοριάς.

  Τους χαλάσαμε την "μαγιά" και επιστράτευσαν αυτόν τον ύπουλο και υποχθόνιο τρόπο για να "απαντήσουν" και να μας κάνουν να σωπάσουμε.

  Αυτό χαρακτηρίζει το "ποιόν" τους για άλλη μια φορά και ρίχνει τις μάσκες φανερώνοντας το πραγματικό πρόσωπο της εξουσίας τους.

  Ο πολίτης της Καστοριάς ας τους κρίνει.
  Τους παραδίδουμε σε εσάς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή