Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ειλικρινά δικός σου, Κώστας



Γελώντας πικρά η Ελλάδα διαβάζει στον κυριακάτικο τύπο την επιστολή του Κώστα Καραμανλή με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της SIEMENS Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Είμαι περήφανος που κατάφερα να εξασφαλίσω και να σας αποκαλύψω την αρχική επιστολή του πρώην πρωθυπουργού (χάριν του λόγου ο τίτλος) πριν προλάβουν να πραγματοποιηθούν οι διορθώσεις από τους συνεργάτες του.


Αθήνα 24 Μαΐου 2004
Μιχαλιό,

Για τις εκλογές της 7ης Μαρτίου το κόμμα μας εύκολα βγήκε πρώτο γιατί οι μπουμπουνοκέφαλοι που με ψήφισαν δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Έφαγαν τις παπαρδέλες μου αμάσητες, τα ζώα. Δεν θα αφήσω όρθιο ούτε κολυμπιθρόξυλο στη χώρα. Φιλάρα, στο υπογράφω, θα τραβάνε τις κωλότριχες τους τσιρίζοντας, ενώ εγώ θα τρώω και θα πίνω στην υγειά τους.


Η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε το 45% του εκλογικού σώματος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ηλιθιότητα είναι όντως αήττητη. Προκειμένου να διώξουν τον κινέζο αρχιερέα της διαπλοκής (να το σημειώσω αυτό, πολύ μου άρεσε) οι μαλάκες ψήφισαν εμένα. Δε λέω είναι μεγάλη τιμή για κάποιον άχρηστο όπως εγώ αλλά στην τελική χέστηκα κιόλας. Άσε που φοβάμαι ότι δεν θα έχω πολύ χρόνο ελεύθερο να παίζω την αγαπημένη μου κονσόλα. Τουλάχιστον θα μπορώ πια να κάνω και γιατρό τη Νατάσσα γιατί μου΄χει ζαλίσει τα @@χιδια η βλάχα η πεθερά μου.

Ρε φιλάρα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξη και τα φράγκα που έσπρωξες στο κόμμα. Λίγδωσε το έντερο στους χαραμοφάηδες που χω μαζέψει στη Ρηγίλλης. Σε ευχαριστώ γιατί σταμάτησαν να βρωμάν και τα χνώτα τους από την πείνα. Δεν τους άντεχα.
Σε διαβεβαιώνω ότι η κυβέρνηση μου (κούκλα αυτό, ωραίο μου ακούγεται) θα κάνει ότι είναι δυνατόν να πάρεις πίσω όσα έσπρωξες με τόκους που και ο ποιο σιχαμένος τοκογλύφος δεν θα τολμούσε να ζητήσει. Μπέσα πράματα. Σάμπως, από την τσέπη μου θα τα βάλλω;

Ειλικρινά δικός σου
Κώστας


Υγ: Μια τελευταία χάρη. Ο ηλίθιος ο ξάδελφος μου ο Μιχαλάκης έχει λυσσάξει να πάει σε ένα γήπεδο στη Γερμανία. Αν τύχει και είναι ο δρόμος σου πάρε τον παρέα να δείτε έναν αγώνα, ρε συ. Είναι ήσυχος και δεν τρώει πολύ. Τον έχουμε εμβολιάσει κιόλας. 

Υγ: Αυτός ο σκατόγερος ο Μητσοτάκης μου είπε να σου πω να μην περιμένεις μία για τα τηλεφωνικά κέντρα που έδωσες για το πολιτικό γραφείο του φλώρου του γιού του. Κάτι μου είπε να σου πω και για την άλλη την κόρη του τη μπατάλω αλλά δεν θυμάμαι. Τεσπά.

Από τον John Black

2 σχόλια:

  1. Υπενθυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε χρήματα απο τη SIEMENS δια του Τσουκατου, ότι ο ΜΑντέλης του ΠΑΣΟΚ πήρε χρήματα από την ίδια εταιρεία, ότι απίστευτα ποσά δώθηκαν επι ΠΑΣΟΚ σε μίζες για τα υποβρύχια κλπ κλπ, αλλά τα ΜΜΕ με τον Καραμανλή τα βάζουν ακόμη και για τη SIEMENS. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ντε, τους αχάριστους.
    Αυτοί του ΠΑΣΟΚ έχουν πολύ θράσος...
    Λες και δεν καταλαβαίνουμε πως και τα υπόλοιπα 99 εκατ. € στο ΠΑΣΟΚ πήγανε. Άλλωστε κατά βάθος και την περίοδο 2004-2009 το ίδιο κόμμα κυβερνούσε, αφού εκβίαζαν τον Κωστάκη να τα πάρει απο την SIEMENS διαφορετικά θα έβγαζαν στην φόρα το dvd του Ζαχόπουλου...
    Α, και την φυγάδευση του Χριστοφοράκου και του Καραβέλα το ΠΑΣΟΚ την οργάνωσε, αν το διερευνήσετε εις βάθος, χρησιμοποιώντας τα παλιά στελέχη του στην ΕΥΠ, στο ΥΠΕΞ και την αστυνομία. Η Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, θύμα σκευωρίας έπεσε.
    Αλλά έτσι είστε εσείς οι δημοσιογράφοι.
    Σπιλώνετε αθώες υπολήψεις για να εξυπηρετήσετε τα υποχθόνια συμφέροντά σας.
    Ακούς εκεί να τα βάζουν ακόμα με τον ένα, τον μοναδικό, τον ανυπέρβλητο ηγέτη, τον Κωστάκη τον Καραμανλή !!!
    Τι έκανε ο άνθρωπος επιτέλους ?
    Μόνο 100 δις € αύξησε το έλλειμμα.
    Τι 180, τι 280 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή